Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Εκδήλωση μνήμης για το έπος 1940-41 στην Κλεισούρα και τους Βουλιαράτες
Εκδήλωση μνήμης για το έπος 1940-41 στην Κλεισούρα και τους Βουλιαράτες
Η 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ»
O επιβλητικός ανδριάντας του «Μαχητή» (“Αγνώστου Στρατιώτη”) στο Καλπάκι
Επίσκεψη στο φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστου

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΝΟΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων και φέτος, ακολουθώντας το εορταστικό πνεύμα των ημερών, πραγματοποίησε επισκέψεις σε ακριτικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 8ης Μεραρχίας, προσφέροντας στους ακρίτες φρουρούς της πατρίδας μας γλυκά και συμβολικά δώρα.
Κλιμάκιο μελών του Συνδέσμου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη και με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΣΕΑΝ Θεσπρωτίας κ. Απόστολο Φωτιάδη, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, επισκέφθηκαν τα ακριτικά Εθνικά Φυλάκια Προκαλύψεως στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στις τοποθεσίες «Λημέρι» και «Κάτω Αετός» Θεσπρωτίας.
Επίσης, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας, επισκέφθηκε το ακριτικό Εθνικό Φυλάκιο Προκαλύψεως στην Τ.Κ. Μολυβδοσκέπαστης Κόνιτσας, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι στρατιώτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι να αποτρέψουν κάθε απόπειρα επιβουλής της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη, στέκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στο εθνικό καθήκον που επιτελούν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων
Οδυσσέας Κιτσάκης